Uitvaartkosten

Over de uitvaartkosten zijn wij helder. Een uitvaart kan een kostbare aangelegenheid zijn. Dit hoeft niet, u kunt veel zelf bepalen. Op basis van uw keuzes en afhankelijk van de (plaatselijke) omstandigheden heeft u invloed op de kosten van een uitvaart.

Een uitvaart voor elk budget

Wij kunnen u informeren over een uitvaart die past bij uw financiële mogelijkheden. Als onafhankelijk en flexibel bedrijf verzorgen wij uitvaarten op maat. Dit betekent doorgaans dat wij een betaalbaar afscheid kunnen aanbieden conform uw wensen. Van eenvoudig met een bijeenkomst in de tuin of aan huis, tot een grote bijeenkomst op een geschikte locatie. Een uitvaart op maat kan betaalbaar zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn.

De kosten van een uitvaart (grafkosten en grafrechten niet meegerekend) zijn afhankelijk van uw wensen en van de plaatselijke omstandigheden. Zo kunnen bijvoorbeeld advertentiekosten in landelijke dagbladen, de kist, rouwboeketten of het gebruik van consumpties behoorlijke kostenposten vormen. Een crematorium hanteert vaste prijzen voor een crematie. De prijzen voor het grafrecht en het begraven verschillen per gemeente. Wij kunnen u informeren over deze kosten en geven u vrijblijvend een kostenraming op basis van uw omstandigheden en wensen.

Wat kost een uitvaart?

Gemiddeld kost een uitvaart tussen de € 5000,- en € 8000,- afhankelijk van gemaakte keuzes en plaatselijke omstandigheden. U kunt kosten besparen door bijvoorbeeld geen advertentie te plaatsen, zelf een bloemstuk te maken of te kiezen voor een goedkopere kist.

Aan de hand van uw wensen geven wij desgewenst kostenbesparende tips.