De krachten zijn gebundeld

In het jaar 2008 begon Gonneke Haaksma Uitvaartzorg & Begeleiding vanuit huis met haar eigen bedrijf in Uitvaart. Later werd het thuiskantoor ingewisseld voor het informatiecentrum aan de Harinxmakade in Sneek.

De praktijk heeft geleerd dat het idee van een informatiecentrum door de tijd is ingehaald. Het Internet is een veel geraadpleegde vraagbaak en wij zelf zijn ‘mobiele’ informatiebronnen. In voorgesprekken, lezingen en in wandelgangen beantwoorden wij alle vragen. Het concentreren op één plaats is niet praktisch, want onze opdrachtgevers wonen in een breed werkgebied.

Sinds 2015 is Gonneke Haaksma een fusie aan gegaan met Berber de Haan. Samen zijn zij de drijvende krachten achter Haaksma & de Haan Uitvaart.

Uitvaartvrouwen met een menselijk gezicht, sterk in het begeleiden van mensen die afscheid nemen.

Werkzaam in (Zuidwest)Friesland, Kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Wij zijn goed vindbaar op internet en gaan met onze tijd mee. Dit betekent geen bezit van grote gebouwen, maar een kleinschalig kantoor in Heerenveen, een deel-kantoor in Bolsward en een werklocatie in Steenwijkerland. Het informatiecentrum in Sneek wordt per 1 september gesloten.

En natuurlijk blijven wij werkzaam in Sneek en de wijde omgeving.

Wij geven graag informatie en adviseren mensen, thuis of op een afgesproken locatie.

Gonneke Haaksma & Berber de Haan
www.haaksmadehaanuitvaart.nl

Aanvraag lezingen

Haaksma & de Haan Uitvaart
telefoon: 0515 – 55 86 83