Over ons

Gonneke Haaksma Uitvaartzorg & Begeleiding is een onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming met een unieke en betrokken benadering.

Samenwerking

Gonneke Haaksma heeft haar krachten gebundeld met Berber de Haan van Tri Limes Uitvaartzorg- en begeleiding uit Steenwijkerland. Dezelfde kwaliteit, dezelfde visie en een nog betere inzetbaarheid in een breed werkgebied.

Samen gaan wij uitvaartvrouwen verder als Haaksma & de Haan Uitvaart. Wij zijn werkzaam in Friesland, Kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Unieke Werkwijze

Ook voor een uitvaart kunt u zelf kiezen voor een stijl die bij u past. Voor ons is het cruciaal dat de uitvaart aansluit op uw persoonlijke situatie. Alleen op die manier wordt een uitvaart uniek. Maatwerk, vormgegeven in nauwe samenspraak met nabestaanden.

In de dagen na het overlijden worden samen met u alle aspecten van de uitvaart besproken. En wat ons betreft hoeft niet alles binnen enkele uren al beslist te worden. U krijgt de tijd en ruimte om de juiste keuzes te maken. Zo ontstaat er gaandeweg een persoonlijk en passend afscheid. De mogelijkheden en de daarbij behorende kosten worden benoemd. Aan de hand van uw wensen worden de kosten in kaart gebracht van de door u gewenste uitvaart. U ontvangt op de eerste of tweede dag na melding van een overlijden een kostenraming. Uiteraard bewaken wij het geheel en houden het overzicht, zodat u achteraf niet wordt geconfronteerd met nare verrassingen.

Door de wijze van begeleiding van dit afscheid krijgt u als nabestaande meer grip op uw situatie en ontstaat er ruimte om eigen beslissingen te nemen. Met onze deskundige ondersteuning en begeleiding kan het afscheid een troostend afscheid worden.

Wij werken met passie en u mag van ons een hoge kwaliteit verwachten.