Marieke Poelmann – ‘alles om jullie heen is er nog’

In samenwerking met de Bibliotheek Heerenveen organiseert Haaksma & de Haan Uitvaart op maandag 25 januari 2016 een lezing door Marieke Poelmann. Zij spreekt over haar boek ‘Alles om jullie heen is er nog’ waarin zij beschrijft wat er allemaal op haar af kwam toen haar ouders in 2010 omkwamen bij de vliegramp in Tripoli.

Journaliste Marieke Poelmann beschrijft in haar boek Alles om jullie heen is er nog het plotselinge verlies van haar ouders. Een schokkend verlies waardoor alles in haar leven in een ander perspectief komt te staan. Marieke bespreekt in haar lezing dit grote verlies: haar belevenissen, de familierelaties, de rouw en de professionele begeleiding bij verlies. Onlangs schreef ze in het vakblad van de uitvaartbranche over haar ervaring met hulpverleners en de uitvaartonderneemster: de professionele uitvaartbegeleiding is betrokken en zichtbaar geraakt, maar kent intuïtief de juiste balans tussen persoonlijke begeleiding en gepaste afstand.

Wij zijn blij met de komst van Marieke. Zij kan uit de praktijk een helder beeld schetsen van het leven na de dood van haar ouders. Zij sluit met haar ervaring aan op onze missie: het geven van veel aandacht aan een goede begeleiding van de nabestaanden. Een goede begeleiding rondom de uitvaart geeft nabestaanden een gevoel van vrijheid, waardoor zij zichzelf kunnen zijn.

Marieke Poelmann

Wanneer:                            Maandag 25 januari 2016
Tijd en locatie:                    19:30 – 21:30 uur in de Bibliotheek te Heerenveen – Burg. Kuperusplein 48
Toegangsprijs:                    € 3,50 voor leden van de bibliotheek; niet-leden betalen € 5,-.
Aanmelden is gewenst:      0513 792007

 

In het nieuws